Social

Sondaj: Cainii vagabonzi, principala problema a locuitorilor Capitalei

Principala problema cu care se confrunta in prezent bucurestenii este cea a cainilor vagabonzi, potrivit unui sondaj de opinie CURS, comandat de Geopol si Realitatea Tv.

Problema cainilor fara stapani a fost mentionata de 20% dintre cei intervievati. Locuitorii Capitalei mai sunt deranjati de lipsa de curatenie a orasului (15%) si de infractionalitate (11%). 8-9% dintre cei care au raspuns si-au exprimat nemultumirea fata de starea drumurilor, locurile de parcare si locurile de munca, in timp ce 6% au ridicat problema transportului in comun si cea a traficului rutier.

"Asa cum afirma Raportul GeoPOL pentru Municipiul Bucuresti, din februarie-martie 2012 (tot pe baza unui sondaj CURS), problema cainilor vagabonzi se va transforma intr-o tema electorala puternica la locale; de asemenea, datele din mai 2012 confirma o alta concluzie a raportului din februarie-martie: bucurestenii asteapta o solutie de la Primarul General", remarca Geopol.

Sondajul CURS a fost realizat in perioada 1-8 mai 2012, pe un esantion de 1700 de persoane, dintre care 1227 au raspuns ca vor merge sa voteze la alegerile locale din Capitala.

Autor: Catalin Pavel

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea