Social

#parinti botosani # fetita uitata pe drum #botosani #romania

Situatie incredibila in Romania! O fetita de 10 ani, uitata de parinti pe drum, in timpul noptii

O situatie incredibila a avut loc in Botosani. O fetita de 10 ani a fost uitata de parinti pe un drum intunecat, intens circulat.

 

Totul s-a intamplat dupa ce micutei i s-a facut rau, iar parintii au oprit pe marginea drumului pentru ca fetita sa ia o gura de aer. Fetita a coborat din masina si, auzind portiera trantindu-se, tatal fetitei a plecat la drum, crezand ca aceasta s-a urcat in masina.

Totul s-a intamplat pe DN 29, in apropiere de orasul Saveni, seara, in jurul orei 20:00. Auzind portiera inchizandu-se, tatal a pornit la drum fara sa verifice daca fiica lui este sau nu in masina, lasand-o in camp. Vazand ca parintii acesteia au plecat, fetita a izbucnit in plans. Norocul a fost ca politia de frontiera care tranzita drumul a observat-o pe fetita si au dus-o la sectia de politie.

In timp ce fetita se afla acolo, mama acesteia a sunat disperata autoritatile declarand ca si-a pierdut copilul. Din fericire, copila a ajuns teafara acasa, la parinti.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea