INVESTESTE IN COMUNICARE ELECTORALA

Alege Acasa.ro pentru succesul campaniei tale electorale! Pentru o oferta personalizata contacteaza-ne la office@acasa.ro sau la 0374.112.675.

Social

Sindicatele profesorilor s-au suparat pe Basescu

Reprezentantii sindicatelor din invatamint ataca raportul Comisiei prezidentiale pentru Educatie. Sindicalistii sint suparati ca nu au fost chemati sa-si dea cu parerea in raportul pe care l-au facut expertii din cadrul Comisiei pentru Educatie de la Cotroceni. „Este inadmisibil sa generalizezi ca sistemul de educatie este prost, mai ales ca in Comisie nu a fost chemat nici un reprezentant din preuniversitar. Macar un portar din invatamintul preuniversitar sa fie in comisie“, acuza Gheorghe Izvoranu, presedintele Federatiei Sindicatelor din Invatamint „ Spiru Haret “. In replica, presedintele Comisiei prezidentiale, Mircea Miclea , spune ca „ar fi bine sa nu se abata atentia pe cine a facut raportul, altfel exista riscul sa fie diminuat impactul asupra masurilor care trebuie luate pentru a reforma educatia “. Comisia prezidentiala numita de presedintele Traian Basescu a avertizat, in raportul intitulat „Romania educatiei, Romania cercetarii“, ca mentinerea actualului sistem de invatamint din Romania pune in pericol competitivitatea si prosperitatea tarii. „Acest sistem are patru mari probleme: e ineficient, nerelevant, inechitabil si de slaba calitate“, arata raportul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea