Social

#concediu #copil #silviu prigoana

Silviu Prigoana vrea concediu paternal de doi ani

Silviu Prigoana este primul deputat care solicita concediu pentru cresterea copilului . Deputatul PDL vrea intreruperea activitatii de parlamentar pentru o perioada de doi ani.

"Subsemnatul, Vasile Silviu Prigoana, va rog sa dispuneti analiza posibilitatilor prin care sa beneficiez de concediul pentru ingrijirea copilului pana la 2 ani, conform legislatiei in vigoare. Mentionez ca fiul meu este nascut la data de 10 decembrie 2010", se arata in scrisoarea adresata de Silviu Prigoana colegilor din Biroul Permanent al Camerei Deputatilor.

"Suntem un pic atipici. Va trebui sa ma reapuc de munca, trebuie sa aduca cineva bani in casa. O sa imi reiau activitatile. Si in perioada in care am fost gravida, m-am ocupat de Etno TV si Taraf TV", a declarat Adriana Bahmuteanu, citata de Gandul.info.

Decizia lui Silviu Prigoana a fost criticata de colega de partid Raluca Turcan, care a declarat ca legile nu se pot da in absenta si de catre presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase .

"E o premiera, dar domnul Prigoana stiti ca ne-a obisnuit cu premiere asa ca nu e niciun fel de problema. Cred ca va veni pana la urma la Parlament. Cred ca dansul a vrut pana la urma sa puna in evidenta veniturile pe care le are", a declarat Roberta Anastase, citata de aceeasi sursa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea