Social

#atragere bani #baba vanga #bani

Sfaturi de la Baba Vanga pentru a atrage banii in viata ta. Trebuie sa le respecti daca vrei sa ai noroc in 2024

 

Baba Vanga a lasat in urma sa o serie de sfaturi pretioase. Este vorba despre secrete financiare, care reprezinta o comoara pentru toti cei care vor sa atraga prosperitatea si sa isi construiasca o viata financiara de succes. Potrivit ei, sunt cateva obiceiuri esentiale pe care trebuie sa le adopti in cautarea abudentei financiare.

In primul rand, sa nu bei apa dintr-un pahar crapat si nici sa nu mananci dintr-o farfurie stricata. Astfel, spune Baba Vanga, vei fi lipsit de succes bunastare si prosperitate. Vesela sparta reprezinta ghinion. 

Atarna deasupra usii de la intrare doua crengute de soc incrucisate daca iti doresti  ca niciun rau si nicio persoana rea sa iti poata trece pragul casei tale.

Pastreaza mereu o moneda Talisma a altui stat, dar numai de argint, daca vrei sa ai mereu noroc in casa ta.

Nu lasa pe masa bucati de paine nemancata daca vrei sa iti pastrezi fericirea. O bucata de paine, chiar si uscata, nu se va arunca, in caz contrar, casa ta nu va avea prosperitate.

Atunci cand povestesti cuiva despre succesul si averea ta, bate de trei ori pe ceva de lemn si scuipa de trei ori peste umarul stang, ca sa nu-l deochi.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea