Social

#politica #pdl #psd #sever voinescu # declaratie sever voinescu

Sever Voinescu: PDL ar face o imensa greseala daca s-ar alia din nou cu PSD

PDL ar comite o gresela uriasa daca PDL ar accepta din nou sa guverneze alaturi de cei de la PSD, este de parere deputatul PDL Sever Voinescu.

"Ce se va intampla dupa alegeri va fi determinat de scorul alegerilor. Daca USL reuseste 50% plus 1, jocul e inchis. Daca nu, suntem in situatia de a discuta intre partide o noua majoritate. Din punctul meu de vedere, PDL ar face o imensa greseala daca s-ar alia din nou cu PSD. A mai facut-o, dar nu a fost o idee stralucita", a declarat deputatul, miercuri seara, la B1.

"Mergand cu PSD, nu mergi cu o formatiune care poate fi solidara cu noi intr-o guvernare", a adaugat Voinescu.

In luna mai, Sever Voinescu declara ca PDL va ajunge din nou partid de guvernare in maximum trei ani: "PDL este in opozitie, dar prezenta PDL in opozitie este temporara. Ne uitam la ce face Guvernul Ponta si intelegem toti ca vom reveni la putere mai repede decat ne asteptam. Eu cred ca in minimum un an, maximum trei ani, PDL va fi din nou partid de guvernare. Sper sa avem noi timpul sa invatam lectiile pe care prezenta la guvernare si caderea electorala a noastra in sondaje ni le-a dat".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea