Social

#parlament #referendum #senator pnl #deputat pnl #sedinta de plen

Senatorii si deputatii PNL vor sa boicoteze sedinta de plen a Parlamentului

Foarte multi parlamentari ai PNL intentioneaza sa boicoteze sedinta de luni a plenului reunit al celor Camere ale Parlamentului, in care se va citi hotararea Curtii Constitutionale referitoare la invalidarea referendumului din 29 iulie.

"Momentan sunt decizii individuale, pot sa va confirm faptul ca foarte multi colegi, daca nu cumva toti, au spus ca nu doresc sa participe la sedinta de astazi si o sa vedem in functie si de decizia pe care o vom lua impreuna cu colegii de la PSD si de sedinta de grup. (...) Momentan e o forma de boicot individual si nu putem obliga pe cineva sa asiste la citirea unei decizii pe care o consideram incorecta, chiar nu-i putem obliga", a declarat Mihai Voicu, purtatorul de cuvant al PNL.

In urma sedintei din 21 august, Curtea Constitutionala a constatat ca procedura de organizare a referendumului pentru demiterea presedintelui Traian Basescu a fost respectata, insa nu s-a implinit cvorumul pentru ca scrutinul sa fie valabil.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea