Alege Acasa.ro pentru succesul campaniei tale electorale! Pentru o oferta personalizata contacteaza-ne la office@acasa.ro sau la 0374.112.675.

Social

Sediul Primariei Capitalei intra in consolidare

Sediul Primariei Bucuresti va intra in consolidare , cel mai probabil pana la sfarsitul acestui an, municipalitatea si Prefectura Capitalei - beneficiarele lucrarii - urmand sa plateasca 53,4 milioane lei pentru punerea in siguranta a cladirii administrative. Potrivit unui proiect de hotarare ce va fi discutat, joi, in sedinta Consiliului General al Municipiului Bucuresti (CGMB), lucrarile de consolidare a sediului municipalitatii ar putea incepe in 2007, acestea urmand sa fie finalizate in anul 2010. Valoarea investitiei 53.470.000 lei - va fi suportata din bugetul municipal si din fonduri guvernamentale . Lucrarile nu vor afectat activitatea Primariei Capitalei sau a Prefecturii Bucuresti, solutia tehnica pentru punerea in siguranta a imobilului permitand acest lucru, a precizat primarul general, Adriean Videanu. "Consolidarea se va face prin metoda izolarii seismice a bazei cladirii, care afecteaza doar subsolul Primariei. Ulterior, se vor derula lucrari de modernizare si reabilitare a suprastructurii cladirii, de refacere a finisajelor si instalatiilor", a precizat Videanu. Cladirea Primariei este incadrata in clasa I de risc seismic , potrivit evidentelor Ministerului Lucrarilor Publice. De asemenea, inceperea lucrarilor de consolidare sunt "vitale", potrivit specialistilor, deoarece imobilul prezinta vulnerabilitati majore. Sediul municipalitatii este monument istoric , clasa de importanta a constructiei fiind I (vitala), conform statisticilor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea