Social

#guvern #cancelarie #disponibilizati #secretariatul guvernului

Secretariatul Guvernului cauta locuri de munca pentru disponibilizatii de la fosta Cancelarie a primului ministru

Disponibilizatii de la Cancelaria Primului ministru nu raman pe strada. Secretariatul General al Guvernului a solicitat astazi de la ministere un inventar al locurilor de munca vacante in sistem pentru a le gasi locuri de munca angajatilor care au fost disponibilizati de la fosta Cancelarie .

Pentru a alcatui aceasta lista ministerele au la dispozitie o saptamana. Astfel, pentru cele 83 de persoane, din totalul de 304 salariati din fosta institutie, care au primit preaviz de concediere din partea Secretariatului General al Guvernului se cauta locuri libere in cadrul altor institutii publice ale statului.

Cei care nu-si vor gasit o slujba la stat vor fi nevoiti sa elibereze posturile in decurs de doua saptamani, primind insa plati compensatorii . Valoarea acestora va fi stabilita de guvern si sindicate dupa ce va fi terminata evaluarea posturilor neocupate.

Cancelaria primului ministru a fost desfiintata in urma cu cateva saptamani chiar de Emil Boc, acesta considerand ca institutia este inutila. In aceeasi perioada premierul a taiat si majorarile si bonusurile salariale pentru bugetarii cu venituri mari, anuntand si noi reduceri de personal in institutiile statului .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea