Social

#barbat in coma #barbat decedat #amenda #gunoi

Se intampla in Romania! Un barbat care se afla in coma, in spital, amendat ca ar fi aruncat gunoi pe strada

Un caz socant a avut loc in Beirus, judetul Bihor. Un barbat care se afla in coma, in spital, a fost amendat de Plolitia Locala pentru ca ar fi aruncat gunoi pe strada.

 

Barbatul a primit o amenda de 1.000 de lei, deoarece ar fi aruncat pe strada deseuri menajere reciclabile, dupa cum reiese din pricesul verbal de constatare a contraventiei. 

Intamplarea a avut loc cu o luna in urma. Prietenul barbatului spune ca nu isi explica cum s-a intamplat acest lucru si cum s-ar fi intalnit politistul local cu inculpatul, avand in vedere ca acesta se afla in spital cu zile bune inainte de a primi amenda.

Barbatul a ajuns in coma, la spital, dupa ce a cazut pe o scara, in timpul serviciului, si s-a izbit cu capul de asfalt. Ba mai mult, intre timp a avut loc si o tragedie, pentru ca cel amendat a decedat. 

Asa ca, enervat la culme de eroare flagranta a agentului de politie locala care i-a trimis amenda o luna mai tarziu, prietenul persoanei decedate ii propune agentului de la locala sa treaca procesul verbal pe numele mostenitorului. Sau, spune acesta ironic, "sa-i trimita o fituica la cimitir", potrivit antena3.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea