Social

# scumpiri in romania # produse de igiena #produse de curatenie #val de scumpiri #scumpiri

Scumpiri dupa scumpiri, in Romania. Au crescut preturile la produse de igiena si curatenie

Valul de scumpiri, continua! Mai nou, romanii dau mai multi bani pe produsele de curatenie si de igiena.

Preturile le produsele de igiena au explodat. De exemplu, samponul costa peste 50 de lei in unele magazine. Oamenii au fotografiat mai multe sticle de sampon din Romania, care sunt mai scumpe decat cele din strainatate. Imaginile au ajuns pe retelele de socializare si au adunat cateva sute de comentarii.

“Ne spalam mai putin!”, a scris un cumparator in descrierea care insoteste imaginea.

Comentariile romanilor, la postarea respectiva, au inceput sa curga instant.

„Cautati produse de igiena personala (sampon, geluri de dus, deodorante etc) facute in vest sau importate din vest. Sunt mai ieftine si mirosul persista mult mai mult decat la Nivea-urile, Dove-urile etc facute pentru tarile din estul Europei.

La Super Mercato de exemplu gasiti geluri de dus, anti perspirante etc la 15-20 lei si sunt importate din Italia si mirosul chiar persista spre deosebire de ce gasesti in magazinele de la noi. Sau in Carrefour gasiti produse made in France care sunt cu mult peste brand-urile cunoscute”, a scris un internaut.

“Puteti sa multumiti Procter & Gamble la fel de mult, au scumpit si scazut la gramaje intr-un mare fel. De exemplu: Ariel lichid scade de la 2.2 litri la 2 litri si se livreaza cu aproximativ 50 lei fara TVA si adaos ul magazinului. Spor la cumparaturi”, a scris un alt cumparator.

“In UK e £3 ala de 400ml, deci echivalentul ar fi undeva la 5, jumatate de pret fata de cel din poza”, a mai scris un alt roman.

“Si eu am patit in vara cu un gel de dus de la Dove la 73 lei. Am ramas masca la casa, se pare ca doar acel sortiment cu ceva relaxing e mai scump. Ce relaxare cand vezi pretul ala?”, a mai spus o alta persoana.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea