Social

#klemi saban #razboi fasia gaza #becali e dictator

Saban: M-a marcat razboiul din Fasia Gaza

Fostul jucator al Stelei, israelianul , in prezent echipier al formatiei Maccabi Netanya, a povestit cum simte un fotbalist din Israel razboiul din Fasia Gaza.

"E destul de complicat sa joci fotbal in timp de razboi. Trebuie sa faci abstractie de acest lucru cand intri pe teren, dar in restul timpului esti conectat la ceea ce se intampla. Norocul meu este ca eu stau in Netanya, joc la Maccabi, echipa din orasul unde m-am si nascut, iar aici e mai liniste. In sensul ca Netanya este mai departe de Gaza, dar asta nu inseamna ca lumea nu este ingrijorata. Alte orase au fost atacate si am vazut ceea ce s-a intamplat acolo, asta te marcheaza. Totusi, noi suntem obisnuiti cu atmosfera de razboi, asa este mereu la noi", a spus Saban pentru Adevarul.

Becali e un dictator

Intrebat ce parere are despre Gigi Becali, omul care l-a dat afara de la Steaua, Saban l-a atacat pe latifundiar despre care a spus ca este un dictator. "Nu prea imi face placere sa vorbesc despre Becali. M-a tratat urat..."

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea