Social

#reguli circulatie transalpina #s-a redeschis transalpina #transalpina #circulatie transalpina

S-a redeschis Transalpina! Ce reguli de circulatie trebuie sa respecti daca urmeaza sa parcurgi acest drum

Directia Regionala de Drumuri si Poduri (DRDP) Craiova a anuntat ca s-a redeschis DN 67C – Transalpina, incepand cu dimineata zilei dei vineri, 16 iunie.

 

Potrivit DRDP Craiova, Transalpina (DN67C) s-a redeschis, insa exista cateva reguli de circulatie pe care soferii trebuie sa le respecte daca doresc sa parcurga acest traseu.

DRDP Craiova a anuntat ca a verificat in cursul zilei de joi, “impreuna cu membrii comisiei, starea de viabilitate a DN 67C, sectorul cuprins intre Ranca si Obarsia Lotrului, in vederea deschiderii circulatiei rutiere. S-a constatat ca sunt indeplinite conditiile de circulatie in siguranta si am decis ca circulatia rutiera sa se deschida incepand cu data de 16.06.2023, ora 8:00”, se arata in postarea de Facebook  DRDP Craiova.

Exista insa niste reguli pe care soferii trebuie sa le respecte daca doresc sa circule pe Transalpina. Iata care sunt acestea:

1. Pe Transalpina se poate circula intre orele 8:00 – 18:00

2. Viteza maxima de deplasare este de 30 km/ora.

3. Este permis traficul numai pentru autoturismele cu MTMA (masa totala maxima autorizata) de maximum 3,5 tone.

“Avand in vedere specificul acestui drum montan aflat la mare altitudine este importanta respectarea conditiilor impuse pentru a nu exista evenimente nedorite”, declara reprezentantii DRDP Craiova.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea