Social

#artezania #aranjamente florale

S-a lansat Artezania.ro, un nou jucator care vrea sa ajunga la o cota de 20% din piata de aranjamente florale si decoratiuni in 2 ani

 

Antreprenorul constantean Catalin Neacsu a lansat in luna iunie a anului trecut site-ul cu aranjamente florale Artezania.ro, urmat de inaugurarea unui magazin fizic in Mangalia, orasul natal, in urma unei investitii de 15.000 euro care a presupus achizitia de materiale prime, produse publicitare, mobilier, site.

Prima florarie specializata in decoratiuni din reteaua Artezania este localizata in Mangalia, Str. Matei Basarab 33, intr-o locatie de 16 mp si deserveste clientilor, femei si barbati, in cautare de aranjamente florale din flori criogenate sau din sapun. Valoarea medie a bonului pentru un produs floral este de 100 RON iar traficul in florarie este de peste 100 persoane pe luna.

„Am pornit acest prim proiect antreprenorial din pasiune pentru flori si decoratiuni, incurajat de familie dar si din pura curiozitate, pentru a experimenta un alt tip de activitate care sa imi permita sa petrec mai mult timp cu cei dragi dar si sa creez propriile produse creative, frumoase, sensibile, ce reprezinta cadourile ideale pentru persoana iubita”, marturiseste Alina Neacsu, co-fondator Artezania.

Oferta pe care o pune la dispozitie Artezania este diversificata, de la aranjamente realizate manual din flori din sapun, licheni decorativi, la comercializarea de flori criogenate si seturi cadou. Compania ofera serviciul de personalizare a produselor, pentru a oferi mixul potrivit de la rustic la modern, de la traditional la casual.

„Am pornit aceasta afacere in ideea de a ajuta barbatii sa ofere cele mai frumoase aranjamente partenerelor, femeilor din viata acestora. Vreau sa ne uitam la "origini" si sa ne aducem aminte cum sa sensibilizam o femeie. Avem nevoie sa ne apropiem de oameni mai mult, mai ales in aceasta perioada plina de incertitudini politice, militare ori sanitare.”, explica Catalin Neacsu, co-fondator Artezania.

Planuri de viitor Artezania

Cota de 20% din piata de aranjamente florale, decoratiuni si seturi cadou corporate in 2 ani si comenzi la nivel national

Pe termen scurt, antreprenorii vor sa deschida un al doilea magazin in orasul Constanta si vrea sa ajunga la o cota de 20% din piata de aranjamente florale in 2 ani, concentrandu-si eforturile pe investitiile in site, produse, livrarile online dar si pe inaugurarea de noi magazine la nivel national.

De asemenea, Artezania isi propune sa fie activa si pe segmental aranjamentelor florale corporate pentru a deservi nevoilor companiilor care organizeaza evenimente interne, petreceri, aniversari sau lansari de produse si sunt in cautarea unui partener creativ care pune accent pe abordarea ecologica: alegerea de aranjamente din flori criogenate sau flori din sapun, provenite prin inghetarea florilor naturale sau reciclarea resturilor de sapun.

Luna decembrie a fost o luna activa, cu un rulaj mare al comenzilor iar antreprenorul a avut un rulaj de 20.000 RON al vanzarilor, doar pentru aceasta perioada. In primele 7 luni de la inaugurare, printre cele mai solicitate produse florale au fost aranjamentele din flori de sapun dar si seturile cadou, achizitionate de catre 70% femei si 30% barbati.

Despre Artezania

Lansata in anul 2021, luna august, Artezania a pornit la drum ca o afacere de familie din domeniul aranjamentelor florale, pentru a evidentia frumusetea si sensibilitatea florilor.

Condusa de antreprenorul constantean Catalin Neacsu, compania isi propune sa devina un jucator cheie in piata nationala, deservind atat clienti persoane fizice cat si palierul de clienti corporate. Aranjamentele Artezania sunt produse florale complexe, confectionate din pasiune pentru frumusetea detaliilor si a spectacolului vizual, fiind realizate din flori criogenate sau din sapun care pot fi daruite oricand, in orice perioada din an, chiar si in extra-sezon. Pentru detalii, vizitati https://artezania.ro si pe facebook.

FOTO: artezania.ro

Advertorial

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea