Social

Rudi Voller a demisionat

Selectionerul Germaniei, Rudi Voller, a demisionat, joi dimineata, dupa infringerea suferita in fata Cehiei, scor 1-2, in ultimul meci din grupa D a euro -2004.

Voller si-a anuntat demisia la ora 4.30 dimineata, dupa o discutie de doua ore cu presedintele Federatiei Germane de Fotbal (DFB), Gerhard Mayer-Vorfelder.

Jucatorii germani au fost anuntati de demisia lui Voller de catre secundul Michael Skibbe, care isi va parasi de asemenea functia.
Voller, in virsta de 44 de ani, paraseste nationala Germaniei dupa patru ani, timp in care a inregistrat 13 infringeri.

Cotidianul "Bild" considera ca Voller plateste pentru greselile echipei. "Pentru Rudi infringerea in fata echipei a doua a Cehiei si eliminarea de la Euro, inca din faza grupelor, a umplut paharul. Decizia lui Voller este tipica pentru el. Pentru Rudi nu exista compromisuri . Daca si echipa ar fi reactionat la fel la infringeri, Voller n-ar fi ajuns in aceasta situatie. Echipa l-a lasat singur pe Voller. Dupa CM-2002 a urmat dezastrul, care a culminat cu eliminarea de la Euro. Acum toata Europa ride de noi", scrie "Bild".

Potrivit cotidianului german, viitorul selectioner va fi fostul antrenor al echipei Bayern Munchen, Ottmar Hitzfeld.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea