Alege Acasa.ro pentru succesul campaniei tale electorale! Pentru o oferta personalizata contacteaza-ne la office@acasa.ro sau la 0374.112.675.

Social

Rubens si Tintoretto, la Muzeul National de Arta

Muzeul National de Arta al Romaniei desfasoara programe pentru public, cu expozitii temporare de lucrari din patrimoniul Cabinetului de Desene si Gravuri al muzeului. In cadrul acestor programe vor putea fi vizionate expozitia de grafica Peter Paul Rubens , ce cuprinde 28 de lucrari cu temele principale ale creatiei sale. Secolul de Aur al Scolii de la Venetia este prezent la muzeu cu doua proiecte: “Un ceas pentru arta” si “ Rendez-vous cultural”. Expozitia Rubens poate fi vizitata pana in octombrie. Galeria de la Muzeul National ofera alte regaluri: expozitii cu lucrari ale lui El Greco , Rembrandt si Monet. Din 22 iunie la Muzeul National de Arta al Romaniei se desfasoara – in cadrul Galeriei de Arta Europene – programe pentru public, cu expozitii temporare de lucrari din patrimoniul Cabinetului de Desene si Gravuri al MNAR. De exemplu, expozitia de grafica Peter Paul Rubens ne propune 28 de gravuri realizate in atelierul artistului, cuprinzand temele principale ale creatiei sale. “La Serenissima” – secolul de aur al picturii venetiene este un eveniment impartit in doua “proiecte”: “Un ceas pentru arta” (vizita cu ghidaj gratuit – vineri, 20 iulie, ora 17.00) si “Rendez-vous cultural” (prelegere insotita de material ilustrativ – sambata, 28 iulie, ora 11.00), in cadrul carora ne vom apropia de Venetia de odinioara prin intermediul lui Tintoretto, Licinio, Bassano, Padovanini. Daca expozitia Rubens poate fi vizitata pana in octombrie, Galeria de la Muzeul National ne va propune in perioada urmatoare si alte nume celebre: El Greco, Rembrandt. Monet.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea