Social

#sfantul andrei # zile libere romani #zi libera sfantul andrei

Romanii vor avea zi libera de Sfantul Andrei

Camera Deputatilor a adoptat, marti, proiectul legislativ care prevede ca ziua de 30 noiembrie, in care se sarbatoreste Sfantul Andrei, sa fie declarata zi libera, anunta Mediafax.

"S-a spus ca avem foarte multe zile libere in Romania. E adevarat. Cei din mediul de afaceri pot acorda o zi libera, pe data de 30 noiembrie, iar in cazul in care nu va fi posibil se poate da zi libera si in alta zi, astfel incat sa nu fie perturbate activitatile productive sau comerciale. Prin acest act normativ respectam ceea ce trebuie respectat", a precizat deputatul PDL Petru Calian in timpul dezbaterilor pe marginea acestui proiect.

"Miza nu o constituie acea zi libera, ci faptul ca Sfantul Andrei este ocrotitorul Romaniei, iar aceasta zi era normal sa fie celebrata intr-un mod in care sa corespunda simtirii poporului roman si, nu in ultima instanta, faptului ca intr-un fel sau altul fiecare dintre noi simtim raspunderea morala, spirituala a unui atare eveniment", a declarat la randul sau deputatul PSD Marian Neascu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea