Social

#cheltuieli #romani #craciun #cadouri

Romanii prefera sa comande online cadourile pentru Craciun. Cat sunt dispusi sa cheltuie

 

Cumparaturile online au explodat cu o saptamana inainte de Craciun. Fie din lipsa de timp, fie din dorinta de a evita aglomeratia din magazine, tot mai multi romani aleg sa cumpere online cadourile pentru cei dragi, dar si alimentele pentru masa de Craciun.

"De regula, in aceasta perioada romanii cauta orice, pentru a oferi un cadou in dar. Se cauta mult zona de fashion si digital. Romanii cumpara din ce in ce mai mult online, desi nu se vede asta in mall-uri si magazine.

Romanii tind sa cheltuie mai mult decat au. Cosul mediu se duce intre 1.500 si 2.000 de lei daca vorbim de cumparaturile online. Aici vorbim si despre masa de Craciun si despre Secret Santa sau cadourile pentru familie si prieteni.

Cand vorbim de Secret Santa de regula companiile aleg un buget iar oamenii trebuie sa se incadreze. Aleg adesea acele tricouri personalizate sau cani si se ajunge si la cadouri mai extravagante. 

Curierii sunt din ce in ce mai performanti si timpul de livrare este din ce in ce mai scazut. Dar, in aceasta perioada ei se confrunta cu foarte multe comenzi.

Companiile de curierat au gasit solutii ca produsele sa ajunga in timp util. Anul acesta, Romania este pe un trend crescator.

Comenzile sunt din ce in ce mai mari. Fata de anul trecut, comenzile in anumite industrii au crescut si cu 50%", a declarat Florin Petu, specialist in marketing, pentru antena3.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea