Social

#prodcatori mobila #cologne #targ international #germania #romania

Romania participa la targul international imm cologne din Germania cu 15 firme producatoare de mobila

Romania participa cu 15 companii autohtone in perioada 14-18 ianuarie 2024 la imm cologne, un eveniment de referinta din sectorul mobilier si al decoratiunilor interioare. Firmele romanesti expun pe o suprafata de 813 mp colectii de mobilier si accesorii de design interior in linie cu cele mai noi tendinte: VISA SA, SOLENZARA SALON SRL, MOBILA DALIN SRL, KA&MA TRADING SRL, LARIX MOBILA SRL, HANGAROUND SRL, DESIGN FOR LIFE SRL, CITY COMFORT SRL, PURE HOME COLLECTIONS SRL, ENTOURAGE FURNITURE SRL, DIS PROD SRL, ECOMATRIX SRL, LEMN PROD EX COM SRL, SAVINI DUE SRL, SZEL MOB SRL.

Romania participa cu 15 companii autohtone in perioada 14-18 ianuarie 2024 la imm cologne, un eveniment de referinta din sectorul mobilier si al decoratiunilor interioare. Firmele romanesti expun pe o suprafata de 813 mp colectii de mobilier si accesorii de design interior in linie cu cele mai noi tendinte: VISA SA, SOLENZARA SALON SRL, MOBILA DALIN SRL, KA&MA TRADING SRL, LARIX MOBILA SRL, HANGAROUND SRL, DESIGN FOR LIFE SRL, CITY COMFORT SRL, PURE HOME COLLECTIONS SRL, ENTOURAGE FURNITURE SRL, DIS PROD SRL, ECOMATRIX SRL, LEMN PROD EX COM SRL, SAVINI DUE SRL, SZEL MOB SRL.

Participarea companiilor romanesti la targul international este finantata de Agentia Romana pentru Investitii si Comert Exterior si organizata in colaborare cu Asociatia Producatorilor de Mobila din Romania (APMR).

Firmele romanesti se alatura companiilor internationale de renume, cu noutati in ceea ce priveste designul sustenabil si tehnologiile inovatoare de fabricatie. Pavilionul spatios al Romaniei de la imm cologne se remarca prin stil si eleganta, fiecare expozant adaugand o nota personalizata si rafinata zonei dedicate firmei sale. Peste 130.000 de vizitatori din Germania si din strainatate sunt asteptati sa ia parte la imm cologne la inceputul anului 2024.

Si in acest an, sunt asteptati mii de vizitatori in standul Romaniei < Romanian furniture – Style, Comfort, Durability > pentru a descoperi produse de mobilier si accesorii care impresioneaza prin design si unicitate. Vor fi expuse biblioteci, canapele, fotolii, scaune, masute si comode, dar si piese de mobilier modulare sau multifunctionale. Sunt prezentate seturi de mobilier pentru sufragerie, dormitor si baie confectionate in special din lemn masiv, dar si alte materiale combinate, precum metal si textil pentru a crea o varietate de stiluri - de la clasic la modern, oferind astfel solutii versatile pentru diferitele gusturi si nevoi ale clientilor. Aceste combinatii de materiale pun accent pe calitate, confort si durabilitate, oferind un echilibru intre functionalitate si estetica.

Prezenta companiilor romanesti la imm cologne, targul international de mobilier din Germania, joaca un rol important in promovarea industriei de mobila romanesti pe pietele internationale. Datorita caracterului sau global, evenimentul ofera companiior din Romania oportunitati excelente pentru promovarea colectiilor expuse, pentru initierea de parteneriate comerciale noi si intarirea relatiilor de afaceri deja existente. Interesul manifestat de majoritatea vizitatorilor pentru stabilirea de colaborari rapide este remarcabil, iar o mare parte dintre discutiile incepute la eveniment continua in mod activ la sediile companiilor din Romania, chiar inainte de incheierea targului.

Imm cologne este deja un eveniment de referinta in Germania, dar si pe plan international, care accelereaza conexiunea dintre consumator si distribuitor, promovand dezvoltarea reciproca. Evenimentul este locul ideal pentru stabilirea si fructificarea strategiilor de business pe termen mediu si lung ale firmelor romanesti de mobilier. Designerii talentati de mobiler se remarca prin adaptarea la cele mai noi tendinte globale, reusind sa raspunda exigentelor diversificate ale pietei.

Evenimentul imm cologne ofera noi perspective pentru mobilierul romanesc, care incepe anul 2024 pe scena internationala a creatorilor si dezvoltatorilor din industrie.

FOTO: romania-imm-cologne.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea