Social

#jurnalista spania #isa balado #roman arestat #agresor #agresor sexual

Roman arestat in Spania dupa ce a pipait o jurnalista, in direct. Facea frecvent asta, jurnalista fiind doar una dintre zecile de victime

Un roman a fost arestat in Spania dupa ce a pipait o jurnalista, pe fund, in timp ce aceasta transmitea in direct pentru un post local de stiri.

 

Barbatul a venit prin spatele jurnalistei Isa Balado, i-a pus mana pe fund si a intrebat-o pentru ce televiziune lucraza. Acesta a ramas langa jurnalista dupa cele intamplate.

Prezentatorul emisiunii de stiri pentru care transmitea tanara, in direct, a intrerupt-o, intreband-o: "Isa, imi pare rau sa va intrerup, tocmai te-a atins pe fund?"

"Da", a spus jurnalista, vizibil stanjenita de cele intamplate. In filmare se aude cum prezentatorul, Nacho Abad, este socat de cele intamplate si ii cere prezentatoarei si cameramanului sa intoarca camera spre agresor, intrebandu-se cum este posibil asa ceva. In tot acest timp, din studio, se aude cum Nacho ii numeste pe agresor "un idiot", in mod repetat.

Isa ii spune agresorului "Oricat de mult ai vrea sa ma intrebi pentru ce canal lucrez, chiar trebuie sa imi atingi fundul? Sunt la munca acum. Sunt in direct. Lucrez. Te rog sa ma lasi sa-mi fac treaba".

Pe fundal, se aud persoane din studio care cer sa se anunte politia.

Agresorul a plecat, in cele din urma, dar nu inainte de a o atinge, din nou, pe urnalista, de data aceasta, pe par. Emisiunea transmisa de canalul spaniol Quatro a intrerupt emisiunea live pentru a se asigura ca jurnalista este bine. Aceasta a spus ca agresorul "contiua sa mearge pe aceeasi strada si sa atinga toate fetele pe care le intalneste.El face acelasi lucru cu toate. Este dezgustator, mai ales atunci cand incerci sa muncesti", a declarat Isa Balado, potrivit realitatea.net.

Politia a fost alertata si l-a prins, la scurt timp, pe agresor. Politia spaniola a confirmat arestarea romanului de 25 de ani. Accestia au mentionat ca agresorul nu avea antecedente penale.

"Impunitatea cu care actioneaza atacatorii, chiar la televizor sau in timp ce intreaga lume urmareste finala unei Cupe Mondiale, trebuie sa inceteze", a declarat, in urma agresiunii, secretarul de stat pentru egalitate si impotriva violentei de gen, Angela Rodriguez. Totodata, aceasta a emis o declaratie prin care a exprimat solidaritate pentru jurnalista hartuita „dupa situatia absolut intolerabila pe care a trait-o astazi”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea