Social

Rio Ferdinand are la dispozitie 15 zile pentru a face apel la decizia FA

Internationalul englez al echipei Manchester United Rio Ferdinand , suspendat opt luni pentru neprezentarea la un control antidoping, are la dispozitie 15 zile pentru a face apel, avocatii sai intrand abia luni in posesia motivatiilor care au determinat Federatia engleza de fotbal FA sa adopte aceasta decizie, informeaza AFP.

Intrucat motivatiile deciziei au parvenit cu intarziere jucatorului si avocatilor sai, inceputul perioadei de suspendare, prevazut pe 12 ianuarie, a fost automat amanat pe 19 ianuarie. In cazul in care jucatorul hotaraste sa face apel, atunci el va fi liber sa joace pana la pronuntarea unei decizii.

Condamnat pe 19 decembrie la o suspendare pe opt luni si la o amenda de 50.000 lire sterline, Ferdinand si avocatii sai nu au primit decat luni explicatii privind decizia luata de forul englez, apelul neputand fi inaintat decat dupa primirea documentelor.

Deci Ferdinand poate sa joace pana pe 19 ianuarie, fapt care i-ar permite sa se afle pe teren la meciul de campionat cu Wolverhampton, programat pe 17 ianuarie.

Chiar daca avocatii jucatorului nu au facut referiri la atitudinea pe care o vor adopta, clubul Manchester United a precizat ca apelul la aceasta decizie este "inevitabil".

In cazul in care sanctiunea va fi confirmata in apel, Ferdinand nu va mai putea sa joace pentru echipa sa pana la finele sezonului, riscand astfel sa rateze si participarea cu nationala Angliei la turneul final al Campionatului European din Portugalia.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea