Social

#securitate sua #12 septembrie #condoleeza rice

Rice: Fiecare zi este un 12 septembrie, incepand din 2001

Secretarul de stat american Condoleezza Rice a declarat ca fiecare zi de dupa atentatele din 11 septembrie este un " 12 septembrie ", cerand vigilenta in fiecare moment.

"Am in continuare teama ca, in fiecare zi, teroristii pregatesc un complot impotriva noastra", a declarat Rice postului de televiziune ABC.

Ea a declarat ca, incepand cu 11 septembrie 2001, cand era consilier pentru securitate nationala a presedintelui George W. Bush, "fiecare zi care trece este un 12 septembrie", relateaza AFP.

"Avem datoria sa fim pregatiti in fiecare moment", pentru ca teroristii pot ataca oricand, a spus ea. "Fara nicio indoiala", un atentat in Statele Unite "ramane cea mai mare amenintare", a afirmat ea. Pe de alta parte , Rice a minimalizat esecul administratiei in exercitiu de a-l captura pe liderul al-Qaida, Osama ben Laden .

"Toata lumea ar vrea sa traiasca ziua cand Osama ben Laden va fi adus in fata justitiei. Dar al-Qaida nu este o organizatie care se sprijina pe un singur om". Sefa in exercitiu a diplomatiei americane a subliniat progresele realizate, potrivit ei, in lupta impotriva retelei teroriste islamiste.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea