Social

#rute ocolitoare #trafic #1 decembrie #restrictii rutiere #30 noiembrie

Restrictiile rutiere de 1 decembrie! Rute ocolitoare

 

La solicitarea Ministerului Apararii Nationale, si anul acesta Brigada Rutiera a Capitalei va dispune masuri specifice din competenta, in sensul fluidizarii si restrictionarii traficului rutier. Cu alte cuvinte, pentru parada de 1 decembrie traficul din Bucuresti va fi oprit pe anumite artere ale orasului.

Anul acesta traficul va fi restrictionat in perioada 30 noiembrie – 1 decembrie, dupa cum urmeaza:

Intre orele 04:00 – 16:00, va fi inchisa circulatia pe axul central si banda I pe sos. Kiseleff, intre Piata Presei Libere si Arcul de Triumf si benzile I si II pe sos. Bucuresti-Ploiesti, sensul de mers Piata Presei Libere catre Fantana Miorita, precum si pe benzile III si IV pe sos. Bucuresti-Ploiesti, sensul de mers Fantana Miorita catre Piata Presei Libere. De asemenea, va fi restrictionat traficul rutier si in Pasajul Presei Libere, pe sensul de deplasare dinspre Piata Presei Libere catre Arcul de Triumf, traficul rutier fiind dirijat prin breteaua care accede in Piata Montreal.

Intre orele 07:00 – 16:00, va fi inchisa total circulatia (gradual,in functie de momentul sosirii tehnicii militare pentru parada ) pe sos. Kiseleff intre Piata Presei Libere si intrarea in Piata Victoriei, pana la semaforul care face legatura cu Bd. Aviatorilor si Str. Paris, pe strazile adiacente, precum si pe Str. Al. Constantinescu, intre Bd. Marasti si Arcul de Triumf, Bd. Maresal Averescu intre bd. Marasti si Arcul de Triumf, Bd. Constantin Prezan intre Piata Arcul de Triumf si Piata Charles de Gaulle, Str. Primo Nebiolo, Str. Arh. Ion Mincu, Str. Docentilor si pe Str. Barbu Delavrancea.

De asemenea, traficul rutier va fi restrictionat temporar si pe Bd. Poligrafiei, Bd. Marasti si Str. Clucerului, pe durata deplasarii tehnicii si personalului. intre orele 07:00 – 16:00, se va restrictionai pe banda I de pe Bd. Ion Mihalache, tronsonul cuprins intre Bd. Nicolae Titulescu si intersectia cu Str. Turda.


In ziua de 30.11.2018 ora 10.00, pana pe 01.12.2018 ora 20.00 va fi restrictionat traficul rutier pe str. A. Constantinescu, banda I, sensul de mers dinspre Arcul de Triumf catre Manastirea Casin si pe sos. Kiseleff, banda I, pe sensul de mers dinspre Piata Presei Libere catre Arcul de Triumf, si incepand cu ora 14.00, benzile I si II, din Piata Arcului de Triumf sensul de mers dinspre Bd. C-tin. Prezan catre Piata Presei Libere.
 

In ziua de 01 decembrie 2018, intre orele 06.00 – 16.00, se va inchide traficul rutier pe banda I de circulatie pe Bd. Aviatorilor, de la intersectia cu Bd. Beijing catre Str. Arh. I. Mincu si la necesitate, banda I pe sensul de mers dinspre Str. Arh. I. Mincu catre Bd. Beijing, precum si pe breteaua adiacenta Bd. Aviatorilor, (respectiv Parcului Herastrau), intre rondul Pescarus si Piata Charles de Gaulle.

In ziua de 01 decembrie 2018, pe Str. Arh. I. Mincu, sensul de deplasare catre Bd. Ion Mihalache, din zona adiacenta Piatetei Regelui vor fi instalate garduri metalice, pe ambele sensuri de deplasare, precum si pe sos. Kiseleff, tronsonul cuprins intre Str. Arh. I. Mincu si Piata Victoriei, stanga-dreapta, cu sprijinul Administratiei Strazilor – Directia Parcaje si al Politiei Locale competente teritorial.

Rute ocolitoare

  • 1. sos. Bucuresti-Ploiesti – Piata Presei Libere – Piata Montreal – Bd. Marasti – Str. Alexandru Constantinescu – Piata Domenii – Bd. Ion Mihalache;
  • 2. Sos. Bucuresti-Ploiesti – Piata Presei Libere – Piata Montreal – Bd. Marasti – Bd. Maresal Averescu – Str. Turda – Podul Grant;
  • 3. Piata Victoriei – Bd. Aviatorilor – Bd. Nicolae Caramfil – Bd. Aerogarii – DN1;
  • 4. sos. Stefan cel Mare – Str. Barbu Vacarescu – Bd. Aerogarii – D.N.1

Sursa imagine: Pinterest.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu: Branding - Cum sa eviti vecinii nepotriviti

Experti It

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu, multimedia designer si specialist de marketing online

Experti It

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: 8 functii ignorate ale smartphone-ului care iti imbunatatesc considerabil viata

Experti It

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Tendinte ale tehnologiei in 2014

Experti It

Sfatul expertului

Expert Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Aplicatii pentru prelucrarea de fotografii pe smartphone

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte, specialist IT&C

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: SteamOS poate fi descarcat incepand de astazi

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte, specialist IT&C

Pune o intrebare