Social

#profesori #titularizare #note

Repetanti cu zecile la titularizare

Peste un sfert dintre candidatii care au sustinut saptamana trecuta in judetul Botosani examenul de titularizare pe post au luat note sub 5, iar unul dintre ei a primit nota 1. Niciun candidat nu a obtinut nota 10 .

Candidatii care au participat pe data de 16 iulie la examenul de titularizare in invatamant au primit luni rezultatele. Un profesor care a dat concurs la educatia fizica si sport a obtinut nota 1 dupa ce a predat lucrarea fara ca macar sa scrie un cuvant, iar 231 dintre cei 888 de dascali care au sustinut examenul nu au reusit sa ia note mai mari de 5. Niciun candidat nu a obtinut nota 10 si doar 42 dintre cei care au dorit sa devina titulari pe un post in invatamant anul acesta au obtinut note cuprinse intre 9 si 9,99. De asemenea, 88 dintre candidati au primit note intre 8 si 8,99, iar 181 dintre ei note intre 7 si 7,99. Note intre 5 si 5,99 au primit 177 de profesori, iar 168 dintre ei au fost punctati cu note cuprinse intre 6 si 6,99. Rezultatele slabe obtinute de profesorii botosaneni la concursul de titularizare nu i-a suprins insa pe sefii Inspectoratului scolar Botosani. "Rezultatele sunt asemanatoare cu cele obtinute in anii anteriori atat ca prezenta, cat si ca rezultate efective la lucrari", a declarat inspectorul general adjunct al IsJ Botosani, Daniel Biolan. Profesorii care nu sunt multumiti de rezultate vor putea depune contestatii pana maine, urmand ca rezultatele finale sa fie afisate pe data de 24 iulie.

 

Continuarea in Romania Libera 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea