Social

#reguli #camasa #pantaloni #tabloide #tricouri #licee

Reguli ciudate in scolile romanesti: Elevii care apar in tabloide pot fi exmatriculati

Elevii care apar in publicatiile tabloide sau care "racoleaza colegii pentru aparitia aparitia in tabloide" sunt mutati disciplinar, li se scade nota la purtare si pot fi exmatriculati. Masura figureaza in regulamentul scolar al Colegiului "Ion Creanga" din Bucuresti.

Reguli iesite din comun se intalnesc si la alte institutii de invatamant. Astfel, elevii care invata la Colegiul "Samuel von Brukenthal" din Sibiu sunt obligati ca in perioada martie - noiembrie "sa isi petreaca pauza, in mod obligatoriu, in curtea scolii, exceptand zilele cu precipitatii sau vant puternic", potrivit ziarulring.ro.

Conducerile altor scoli au impus reguli severe in legatura cu tinuta elevilor. Astfel, in Colegiul Tehnic "Transilvania" din Brasov, elevii nu au voie sa poarte tricouri cu insemnele cluburilor, in timp ce la Liceul "Ion Neculce" din Targu Frumos este interzisa purtarea camasii in afara pantalonilor.

In schimb, in Liceul "Gheorghe Lazar" din Arad, elevilor li se permite sa poarte bluza sau tricou doar daca afara este cald, iar dirigintii sunt de acord cu aceasta tinuta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea