Social

#razvan lucescu #impacare #mirel radoi #ciprian marica

Razvan Lucescu s-a impacat cu Marica si Radoi

Razvan Lucescu , antrenorul nationalei de fotbal a Romaniei, s-a impacat cu jucatorii Ciprian Marica si Mirel Radoi, dupa ce acestia anuntasera ca nu vor mai raspunde la convocarile pentru echipa nationala, informeaza ziare.com.

Razvan Lucescu declarat la Sport.ro ca a vorbit la telefon cu Radoi, imediat dupa acesta a anuntat ca renunta la nationala: "Am reusit sa iau legatura cu Mirel, nu cred ca e el cel care sa ceara timp de gandire. I-am zis sa nu-mi dea nici un raspuns pe loc, sa se mai gandeasca si mai vorbim. Eu il consider un jucator indispensabil, transmite putere de lupta si incredere si colegilor. Stie sa-si aseze colegii, sa vorbeasca pe teren. Am inceput impreuna si trebuie sa avem puterea sa mergem impreuna inainte pana la capat".

Selectionerul Romaniei a povestit si despre cazul lui Ciprian Marica. "Marica sufera foarte tare. El ia ca pe o chestiune foarte personala cand nu joaca de la inceput. Si greseste. Sufera foarte tare, are aceste reactii, este furibund. Nu a intrat rau la Paris, ci destul de bine. Are calitati pe care nu le are nici un atacant de la noi, forta, viteza. Nu intra titular pentru ca, avand aceste calitati, avem pretentii mai mari. Vrem sa dea mai mult si in afara terenului, si pe teren.”, a declarat Razvan Lucescu.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea