Social

#anti-covid #oms #vaccin #raed arafat

Raed Arfat AVERTIZEAZA: "Vaccinul anti-COVID nu va rezolva imediat situația!"

Raed Arafat trage un semnal de alarma si spune ca pana la aparitia vaccinului anti-COVID, autoritatile sunt obligate sa fie pregatite in lupta cu noul coronavirus.

”Cum au zis si cei de la OMS, pana nu vedem vaccinul noi suntem obligati sa ne pregatim. Chiar daca apare vaccinul, noi trebuie sa stim ca vaccinul nu va rezolva instantaneu situatia pentru ca ai nevoie de sute de milioane de doze ca sa opresti raspandirea”, a explicat Raed Arafat la Antena 3.

Romania, pe lista pentru vaccinul anti-COVID

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta a precizat ca Romania se afla pe lista pentru a comanda vaccinul impotriva noului coronavirus.

”Este foarte important ca oamenii sa se vaccineze, mai ales persoanele vulnerabile, cele in varsta sa se vaccineze impotriva gripei sezoniere. Cu asta scad macar o parte din risc! Daca se infecteaza si cu COVID am putea sa ne trezim de fenomenul COVID-flu si va fi foarte greu si pentru medici.

Eu am speranta ca vom putea sa controlam macar sa ramana un platou si sa inceapa sa scada prin masurile care se iau, dar speranta asta nu poate sa depinde numai de noi si populatia cred ca in ultima perioada a sesizat seriozitatea situatiei si datorita acestui lucru eu am speranta si mai mare ca un numar mai ridicat de populatie sa fie mai atenta si sa respecte regulile si cu asta poate ca reusim sa controlam situatia si sa incepem sa vedem o scadere”, a adaugat Raed Arafat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea