Social

#pandemie de coronavirus # masuri de relaxare #coronavirus #raed arafat #pandemie

Raed Arafat sustine ca nu se va reveni la ce a fost inainte de pandemie dupa masurile de relaxare

Raed Arafat, Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, atrage atentia asupra faptului ca dupa masurile de relaxare, care vor veni incepand cu 15 mai, lucrurile nu vor reveni la normal, asa cum erau inainte de pandemie. Mai mult, aceasta relaxare va fi graduala.

“Mesajul presedintelui a fost clar. Orice anunt privind relaxarea restrictiilor va fi facut dupa 15 mai. Pana atunci avem obligatia sa respectam toate regulile care au fost impuse pana in acest moment. Deci nu vorbim de masuri de relaxare pana dupa 15 mai si pana nu se face o analiza serioasa.

Aceste masuri vor fi graduale. Sa nu se astepte lumea ca vor fi masuri de relaxare prin care se va reveni la ce a fost inaintea pandemiei. Nu despre asta este vorba. Vor fi masuri graduale, atent decise, atent alese si cu monitorizare intre masuri.

Adica iei anumite masuri, astepti sa vezi impactul lor, dupa care mai iei anumite masuri, astepti iar sa vezi impactul lor.

Daca vezi ca din nou creste numarul cazurilor poti sa mai iei alte masuri compensatorii sau sa revii la anumite masuri de restrictie. Nu este o chestie de „one way”, de o singura directie.

Depinde totul de cum se va comporta virusul si depinde de noi foarte mult. Pentru ca masurile de relaxare, indiferent care sunt ele, vor veni si cu masuri compensatorii. S-a mentionat de purtatul mastii, de reguli pentru anumite spatii.”, a declarat Raed Arafat, potrivit digi24.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea