Social

#Shaquille O'Neal #titus trick shot #video youtube # viral youtube

Pustiul-minune care socheaza internetul. Iata ce poate face la numai 2 ani!

Titus, un pusti blond de numai 2 ani, extrem de simpatic, nu vorbeste bine, dar in schimb face senzatie marcand cosuri la baschet. Nu doar ca poate marca din aproape orice pozitie, ci le face fata si unor jucatori experimentati precum legenda baschetului Shaquille O'Neal sau amatori pasionati precum actorii Channing Tatum si Bradley Cooper.

Pustiul-minune a devenit celebru pe internet dupa ce tatal sau, Joseph Ashby, a filmat un clip cu aruncarile fantastice ale lui Titus. Acesta a strans peste 14 milioane de vizualizari pe YouTube intr-un timp record, asa ca Titus a devenit un star invitat la emisiuni celebre unde talentul si abilitatile sale au fost puse la incercare in fata celebrului Shaq. Baschetbalistul a declarat inainte de confruntare ca nu are nicio emotie in fata pustiului care este putin mai inalt decat pantoful celebrului jucator. Totusi, dupa 30 de secunde, Titus a marcat 8 cosuri, iar Shaq niciunul. Cu siguranta, simpaticul mic baschetbalist nici nu realizeaza adevarata semnificatie a performantei sale. 

In urma cu cateva zile, tatal lui Titus a mai publicat pe YouTube un videoclip in care micutul se infrunta cu actorii Channing Tatum si Bradley Cooper. Acesta are deja peste 11 milioane de vizualizari. 

Tatal lui Titus spune ca pustiul si-a manifestat talentul imediat ce a invatat sa mearga bine, adica in jurul varstei de un an si jumatate. Titus a aparut deja in publicatii celebre precum revista The Time sau ziarul The Independent.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea