Social

#alegeri #vot #psd #pc #senat #camera deputatilor

PSD-PC a castigat alegerile pentru Camera Deputatilor si Senat

Potrivit sondajului efectuat de INSOMAR , la comanda Realitatea TV, PSD-PC a obtinut 36,2% pentru Camera Deputatilor, iar la Senat 35,9% din sufragii.

Pe locul doi, se situeaza PD-L care a obtinut la camera deputatilor 30, 3% din voturi, iar la Senat 31,1%. Pe locul trei PNL cu 21, 4% din voturi pentru Camera si 19,9% pentru Senat. Estimarea a fost facuta la nivel national pentru voturile exprimate pana la ora 18.30.

UDMR este pe locul patru cu 6,7% din voturi atat pentru Camera, cat si la Senat. Urmatorul partid pe lista este PRM care a obtinut 3,3% din sufragii la Camera Deputatilor si 3,4% la Senat.

PNG a obtinut 2,1% la Camera Deputatilor si la Senat.

Potrivit INSOMAR, Mircea Geoana a obtinut 71,3% din totalul voturilor exprimate in colegiul 5 Senat, Dolj. Presedintele PSD a reusit sa il surclaseze pe reprezentatul PD-L din acelasi colegiu , Nicolae Giugea care a obtinut 20,2% din optiunile de vot.

Continaurea in Realitatea TV

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea