Social

PSD a ajuns roata de rezerva la caruta Guvernului

Avem relatii foarte bune cu parlamentari din PNL, care ne-au spus ca nu sint multumiti de relatiile cu PD. Eu si Madalin Voicu am participat la intilniri de acest gen. Tariceanu este inconjurat de ina-mici. Am primit note informative espre sedintele PD, a prezentat ieri viceliderul PSD Bucuresti, Codrin Stefanescu , amanunte despre prietenia dintre partidul sau si PNL. Intrebat despre natura relatiilor PNL-PSD, pesedistul Madalin Voicu a spus ca exista relatii foarte bune cu Tariceanu, cu altii. Ne intilnim la sprit, la tenis, dar nu discutam politica. Ma intilnesc cu Cuchi, adica cu Tariceanu, asa i se spune, cu Dinu Patriciu, dar nu discutam politica.

Adriean Videanu: rediscutam subiectul alegerilor anticipate

Adriean Videanu, presedintele executiv al PD, a respins ieri laudele PSD referitoare la prietenia cu PNL: Faptul ca PNL le da celor de la PSD informatii false despre noi arata ca Alianta D.A. functioneaza bine, a spus Videanu, care a precizat insa ca luni, la sedinta coalitiei de guvernamint, democratii vor propune rediscutarea subiectului alegerilor anticipate si vor cere PC sa se decida: ori la putere, ori cu PSD, in opozitie.

PNL: Partidul Conservator nu e solutia imorala

Liderul PNL Eugen Nicolaescu nu este de acord cu solicitarile PD: Dupa atitea luni de colaborare cu PC, nu cred ca mai e cazul sa i se atribuie sintagma . Nemaipunindu-se sub nici o forma problema alegerilor anticipate, nu s-a pus si nici nu se pune problema re-discutarii relatiilor cu PC si UDMR.

Nu mai departe de joi, senatorii PC si UDMR au absentat in masa, impiedicind adoptarea unor ordonante ale guvernului.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea