Social

#vreme ain decembrie #prognoza meteo #anm #ninsori #vremea #decembrie #romania

Prognoza meteo pentru urmatoarele patru saptamani. Cum va fi vremea la inceput de 1 Decembrie si de Sfantul Nicolae

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM), a emis prognoza meteo pentru urmatoarele patru saptamani. Potrivit prognozei vremea se va raci in urmatoarea perioada, iar conditiile de precipitatii vor creste. La munte sunt asteptate ninsori, iar in zonele de campie sunt asteptate in special ploi si lapovita, insa pot aparea, sporadic, si ninsorile.

 

Vremea in perioada 14-21 noiembrie

Valorile termice vor fi mai coborate decat cele specifice pentru aceasta saptamana in regiunile nord-estice, dar si usor mai ridicate in cele sud-vestice, iar in rest vor fi apropiate de cele normale.

Regimul pluviometric va fi excedentar in cea mai mare parte a tarii, dar mai ales in regiunile sud-vestice.

Vremea in perioada 21-28 noiembrie

Temperatura medie a aerului va avea valori mai coborate decat cele normale pentru acest interval, in nord-est, dar si mai ridicate in regiunile vestice si centrale, iar in rest valorile termice vor fi in general apropiate de cele normale.

Cantitatile de precipitatii vor fi excedentare in regiunile sudice si sud-estice, iar in rest vor fi in general apropiate de cele normale pentru aceasta perioada.

Vremea in perioada 28 noiembrie – 5 decembrie

Temperaturile medii vor fi usor mai ridicate decat cele normale pentru aceasta perioada in regiunile vestice, nord-vestice si centrale, iar in rest vor fi apropiate de mediile climatologice ale saptamanii.

Regimul pluviometric va fi deficitar in regiunile centrale si la munte, iar in rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Vremea in perioada 5-12 decembrie

Mediile valorilor termice se vor situa usor peste cele specifice pentru aceasta saptamana, in regiunile intracarpatice, iar in rest vor fi apropiate de cele normale.

Cantitatile de precipitatii vor fi apropiate de cele normale pentru aceasta perioada, la nivelul intregii tari.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea