Social

#prognoza meteo #vremea #starea vremii # prognoza meteo pe o luna

Prognoza meteo pentru urmatoarea luna. Ce temperaturi ne asteapta si unde ploua

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru urmatoarele patru saptamani. Potrivit prognozei, temperaturile vor fi mai ridicate decat normalul perioadei in urmatoarea luna. Cu toate acestea nivelul precipitatiilor va fi mai scazut decat normalul perioadei in prima parte a intervalului urmand ca in a doua parte a intervalului acesta sa ajunga la nivelul normal pentru aceasta perioada a anului.

Vremea in saptamana 13 – 20 martie 2023

Valorile termice vor fi usor mai ridicate decat cele specifice pentru aceasta saptamana in cea mai mare parte a tarii. Regimul pluviometric va fi deficitar in majoritatea regiunilor, dar mai ales in zonele montane.

Vremea in saptamana 20 – 27 martie 2023

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decat cele normale pentru acest interval, la nivelul intregii tari. Cantitatile de precipitatii vor fi local excedentare in extremitatea de nord-vest a tarii, dar si usor deficitare in sud si sud-est, iar in rest vor fi in general apropiate de cele normale pentru aceasta perioada.

Vremea in saptamana 27 martie – 03 aprilie 2023

Temperaturile medii vor fi usor mai ridicate decat cele normale pentru acest interval, in toate regiunile. Regimul pluviometric va fi in general apropiat de cel normal pentru aceasta perioada, in cea mai mare parte a tarii.

Vremea in saptamana 03 – 10 aprilie 2023

Mediile valorilor termice se vor situa usor peste cele specifice pentru aceasta saptamana, in toate regiunile. Cantitatile de precipitatii vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul intregii tari.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea