Social

#greva profesori #greva generala #greva #profesori

Profesorii intra in greva generala. Ar putea dura 5 saptamani

Profesorii intra in greva generala, iar totul ar putea dura cinci saptamani. Greva profesorilor afecteaza gradinitele, scolile primare, gimnaziale si liceele. In accelasi timp, in facultati va fi greva de avertisment.

 

In tot acest timp profesorii au obligatia de a veni la scoala, insa nu vor intra la ore. Din aceasta cauza, linderii sindicali le-au cerut parintilor sa-si tina copii acasa luni.

Parintii, in special cei ai caror copii urmeaza sa aiba examene, sunt ingrijorati de greva profesorilor, insa nu au nuciun raspuns.

Asta cu atat mai mult cu cat cadrele didactice ameninta cu o greva care va dura cinci saptamani, lucru care ar putea duce la inghetarea anului scolar si chiar la amanarea examenelor. 

Din cele aproximativ 240.000 de cadre didactice din Romania, aproximativ 104.000 vor intra de luni in greva generala, fiind membri sindicali. Cu toate acestea, orice cadru didactic are dreptul la aceasta forma de protest. Acest lucru bulverseaza si mai mult parintii deoarece nu stiu daca se vor mai tine ore, la ce materii si cate.  Practic nu au raspuns la nicio intrebare si se vad nevoiti sa-si tina copiii acasa.

Astfel, elevii care merg la scoala nu vor face ore si tebie sa fie supravegheati de profesorii care nu participa la greva.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea