Social

#produse curatenie #stiri afaceri #curatenie

Produse esentiale de curatenie pentru business-ul tau!

Daca ai un business, stii cat de importanta este curatenia. Nu numai ca iti ofera un mediu placut de lucru, dar creeaza si o imagine profesionala in fata clientilor si a partenerilor. Dar ce produse de curatenie sa alegi pentru a avea rezultate optime si eficiente? Iti vom prezenta cinci categorii de produse esentiale de curatenie pentru business-ul tau, care te vor ajuta sa mentii intr-o stare impecabila spatiul de lucru.

Produse de curatenie generale

Ai nevoie de produse de curatenie pentru curatarea zilnica sau periodica a suprafetelor, a mobilierului, a geamurilor,a  pardoselilor si a altor zone comune. Printre acestea se numara:

  • Sapun lichid sau solid pentru maini, care previne raspandirea bacteriilor si a virusurilor.
  • Hartie igienica si prosoape de hartie pentru baie si bucatarie, care asigura igiena personala si a spatiului.
  • Servetele umede sau uscate pentru curatarea rapida a prafului, a murdariei sau a petelor.
  • Lavete din microfibra sau din bumbac pentru stergerea si lustruirea suprafetelor delicate sau lucioase.
  • Mopuri si galeti pentru spalarea pardoselilor din diferite materiale (lemn, gresie, parchet etc.).
  • Spray-uri sau solutii pentru curatarea geamurilor, a oglinzilor si a altor suprafete vitrate.

Detergenti profesionali

Se vor folosi detergenti profesionali pentru curatenia in profunzime sau specializata a anumitor zone sau obiecte. Printre acestia  se numara:

  • Detergenti dezinfectanti pentru toalete, chiuvete, dusuri si alte zone cu risc ridicat de contaminare.
  • Produse si detergenti degresanti pentru bucatarie, aragaz, frigider, cuptor si alte aparate electrocasnice.
  • Solventi si  detergenti anticalcar pentru robineti, baterii, dusuri si alte zone cu depuneri de calcar.
  • Solutii antistatice pentru echipamente electronice, calculatoare, monitoare, tastaturi etc.
  • Detergenti speciali pentru covoare, tapiterii, perdele si alte materiale textile.

Vom trece la aspiratoare profesionale si masini de curatat care sunt echipamente vitale in mentinerea curateniei intr-un sediu de firma!

Aspiratoare profesionale

Sunt echipamentele pe care le folosesti pentru aspirarea prafului, a firimiturilor, a parului si a altor particule solide de pe pardoseli, covoare, canapele, scaune etc. Poti opta pentru aspiratoare cu sac sau fara sac, care au diferite puteri de aspirare si capacitate de depozitare a murdariei, sau pentru aspiratoare cu filtru HEPA sau cu apa, care retin particulele fine si alergenii din aer. De asemenea, poti alege aspiratoare verticale sau cu maner telescopic, care sunt usor de manevrat si de depozitat, sau aspiratoare cu functie de suflare sau de spalare, care pot indeparta murdaria mai dificila sau lichidele.

Masini de curatat

Masinile de curatat sunt echipamentele pe care le folosesti pentru curatarea intensiva sau automata a pardoselilor din diferite materiale. Poti opta pentru masini de spalat cu presiune sau cu aburi, care pot indeparta murdaria incrustata sau rezistenta de pe beton, ciment sau piatra, sau pentru masini de frecat sau de lustruit pardoseli, care pot reda stralucirea si aspectul nou al parchetului, gresiei sau marmurei. De asemenea, mai pot fi utile masinile de spalat covoare sau tapiterii, care pot curata in profunzime si elimina petele sau mirosurile neplacute din materialele textile.

Accesorii si consumabile

Le folosesti pentru a completa sau a optimiza utilizarea celorlalte produse de curatenie. Este vorba despre sacii de gunoi sau de aspirator, manerele, capetele sau perii de schimb pentru mopuri, aspiratoare sau masini de curatat, buretii si periile pentru curatarea manuala a unor zone sau obiecte mai speciale.

Acum, cand stii ce produse de curatenie sa alegi pentru business-ul tau, nu mai ramane decat sa le comanzi de la un furnizor de incredere, care iti ofera calitate, preturi avantajoase si livrare rapida!

FOTO: freepik.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea