Social

#bere #mancare mexicana #principesa irina #lupte intre cocosi

Principesa Irina comercializa bere si mancare mexicana in timpul luptelor intre cocosi

Principesa Irina, fiica regelui Mihai al Romaniei, acuzata, impreuna cu sotul sau, pentru faptul ca organiza lupte de cocosi la ferma pe care o detine in America, isi rotunjea veniturile prin vanzarea de bere si mancare mexicana in timpul luptelor intre cocosi, potrivit unei inregistrari video care a fost realizata de doi informatori sub acoperire.

Cei doi informatori s-au infiltrat intre participantii la luptele de cocosi. Pentru a afla cat mai multe detalii, acestia s-au imprietenit cu pariorii si au reusit sa filmeze cu o camera ascunsa luptele si sa ii descopere pe concesionari.

Astfel, anchetatorii au aflat ca sotii Walkers vindeau alcool si mancare in pavilionul unde aveau loc luptele de cocosi.

Unul dintre anchetatorii sub acoperire a declarat ca "l-a vazut pe John Walker, sotul principesei Irina, monitorizand totul in jurul luptelor si mergand cu masina prin imprejurimi, asigurand ceea ce (informatorul) crede a fi o functie de securitate", potrivit realitatea.net.

Sursa foto: realitatea.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea