Social

#primar mihailesti #reducere cheltuieli bugetare #sume necheltuite tva

Primarii, nemultumiti ca trebuie sa returneze sume necheltuite

Decizia luata de Executiv prin care primariile sunt obligate sa returneze sumele defalcate din TVA alocate in 2008 si ramase necheltuite pana la sfarsitul anului trecut ii nemultumeste pe unii edili, care deja stabilisera cum sa utilizeze acesti bani.

Ordonanta de Urgenta numarul 223, din 30 decembrie 2008, prevede ca retinerea sumelor din conturile primariilor sa se faca incepand cu data de 8 ianuarie.

Pana atunci, nicio autoritate locala nu mai poate avea acces la bani. Ordonanta face parte din pachetul de masuri de reducere a unor cheltuieli bugetare, impuse de criza economica.

Suparare la Mihailesti

Primarul localitatii buzoiene Mihailesti a declarat corespondentului NewsIn ca a aflat, luni, din Monitorul Oficial, ca trebuie sa dea inapoi tot ce a ramas necheltuit din sumele defalcate din taxa pe valoarea adaugata .

Astfel, din cei 400.000 de lei primiti in septembrie 2008 de la Guvern, pentru acoperirea unor Cheltuieli curente si de capital, primarul din Mihailesti a utilizat aproape jumatate din suma pentru demararea unor proiecte de infrastructura.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea