Social

#declaratii prietena #femeie timisoara #sinucidere

Prietena cea mai buna a tinerei mamici din Timisoara, marturisiri cutremuratoare. Ce ar fi impins-o sa faca gestul teribil

Prietena cea mai buna a Iuliei, tanara mamica care s-a aruncat in gol de la etajul 10 al unui bloc din Timisoara, in brate cu cei doi copii, a facut dezvaluiri tulburatoare despre starea in care se afla aceasta.

 

Femeia a povestit ca Iulia nu suferea de depresie, ea lucra ca agent imobiliar si locuia de o luna cu mama ei. Iulia si tatal copiilor au fost impreuna de la o varsta frageda. Cei doi au divortat, iar intre timp Iulia ar fi avut o relatie cu un alt barbat. Ea ar fi incheiat insa relatia cu acesta dupa ce se impacase cu fostul sot. Urmau sa se casatoreasca pe 28 aprilie.

Potrivit marturisirilor facute de prietena Iuliei, nu ea fost cea care si-a dorit divortul. Sotul ei a depus actele in 2020. La jumatatea lui aprilie tatal a venit in tara si s-au reimpacat. Saptamana trecuta au avut cateva discutii legate de copii, insa apropiatii sustin ca fata nu era in depresie.

Barbatul, de 36 de ani urma sa se intoarca in tara pentru a se recasatori cu mama micutilor. Cei doi divortasera in urma cu mai multa vreme, in 2020.

Cei doi au depus actele la Primaria Timisoara in 19 aprilie, iar peste numai cateva saptamani trebuiau sa se intoarca in fata ofiterului starii civile.

Se pare ca toata viata i-a placut sa simta stabilitate din partea unui barbat si aceasta era si cea mai mare frica a ei, ca o sa ramana fara stabilitate cu doi copii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea