Social

#vreme rece #vreme #vremea weekend

Pregatiti umbrelele! Iata cum va fi vremea in weekend!

Sfarsitul de saptamana ne aduce ploi si temperaturi destul de scazute. Sambata va ploua in aproape toata tara. In judetele din sud, aversele vor fi insotite chiar de descarcari electrice, iar in zona Carpatilor Meridionali cantitatile de apa vor depasi local 10-15 l/mp. Mai fericiti vor fi locuitorii din nord-vestul tarii, pe care norii de ploaie ii vor ocoli.

In zona montana, la altitudini ridicate, e posibil sa si ninga, iar vantul va sufla cu putere.

Sambata, si in Capitala vremea va deveni instabila, iar vantul va sufla moderat. Si aici sunt sanse mari ca stropii de ploaie sa va strice dimineata. Va fi destul de frig, pentru ca temperatura nu va sari de 8 grade Celsius dimineata, iar la pranz va atinge o maxima de 15 grade Celsius.

Pentru duminica, in schimb, meteorologii au vesti bune. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla destul de slab. Daca dimineata va fi racoare, spre amiaza mercurul din termometre va urca pana la 16 grade Celsius.

Sursa foto: infobraila.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea