Social

#conditii meteo #starea vremii #vremea

Pregatit de vacanta? Uite de ce vreme vei avea parte in zilele urmatoare!

Saptamana debuteaza sub auspicii bune pentru cei care decid sa isi petreaca urmatoarele zile pe malul marii. Din pacate, nu la fel de confortabil se vor simti si iubitorii de natura, care au decis sa exploreze frumusetea muntilor. Iata cum va fi vremea in urmatoarele zile!

Temperaturile se vor mentine la cote ridicate, semn ca vara isi face simtita prezenta, dar ploile si furtunile de vara nu lipsesc nici ele din peisaj. In special in zona montana vremea va fi instabila in urmatoarele trei zile.

Pe creste, ploile vor fi insotite de intensificari ale vantului, descarcari electrice si, pe alocuri, grindina. Temperaturile vor fi cuprinse intre 17 grade Celsius pe varful Toaca si 24 de grade la Stana de Vale.

Pe litoral, cerul va fi partial noros, dar sansele de ploaie sunt reduse. Temperatura medie va fi de 29 de grade Celsius, iar apa marii va avea 23 de grade. Ploile isi vor face simtita prezenta in centrul, vestul si estul tarii, aria lor de acoperire extinzandu-se miercuri pana in Oltenia si in zona de nord a Romaniei.

Temperaturile medii vor atinge valori de 30-32 de grade Celsius in toata tara, cu exceptia Bucurestiului, unde mercurul din termometre va indica chiar si 34 de grade Celsius in ultimele doua zile ale intervalului.

Sursa foto: romaniatv.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea