Social

#jocuri cazino #cazino

Poti castiga la jocurile de cazino?

Cazinourile au devenit un loc tot mai des vizitat de catre personale dornice de aventura si distractie la cel mai inalt nivel. Fie ca sunt sali de jocuri sau fac parte din mediul online, cazinourile inca sunt privite ca un loc unde se pot castiga bani. Asa sa fie?

 

Daca pana in urma cu cativa ani nu se stiau atat de multe lucruri despre cazinouri, popularitatea lor a explodat odata cu aparitia lor in mediul online. SlotV este unul dintre operatorii de jocuri de noroc care vin in intampinarea clientilor cu nenumarate optiuni. Posibilitatea de a obtine castiguri de tot felul starneste curiozitatea si ii face pe oameni sa se intrebe daca pot castiga intr-adevar la jocurile de noroc.

Blackjack, ruleta, sloturi, baccarat sunt doar cele mai populare jocuri de cazino, iar fiecare dintre ele au caracteristici inedite. Chiar daca sunt diferite, la fel este si avantajul casei despre care se spune ca poate fi diminuat in functie de circumstante. Este un element important care poate sa lamureasca in mare parte curiozitatea oamenilor in ceea ce priveste castigurile.

Ce este avantajul casei?

Avantajul casei este un element care apare pentru ca un cazino online sau sala de jocuri au parte de costuri financiare considerabile.  Drept urmare, datorita avantajului casei sunt acoperite aceste costuri, iar operatorii reusesc sa mentina afacerea pe linia de plutire. Nu toate jocurile au un procent ridicat in ceea ce priveste avantajul casei, iar la jocul de blackjack poate fi redus considerabil.

Blackjack, un joc unde avantajul casei se poate diminua

Unul dintre cele mai populare jocuri si totodata unde casa are un avantaj care prin anumite tertipuri poate fi diminuat considerabil este blackjack-ul. Conform statisticilor, 8% este avantajul de care cazinoul se bucura in fata jucatorului, dar prin anumite circumstante se poate reduce la mai putin de 1%. Strategia folosita este cea care determina reducerea acestui procent in favoarea jucatorului.

Conform politicii anumitor cazinouri, jucatorului ii este oferit un bonus de 3 la 2 in momentul in care este realizat blackjack. Cel putin conform calculelor, la fiecare 21 de maini se realizeaza un blackjack, ceea ce influenteaza jocul in favoarea jucatorului si se reduce cu 2-3 procente avanajul pe care casa il avea in faza initiala.

RTP-ul, elementul cheie in ceea ce priveste sloturile

RTP este elementul de care se leaga avantajul casei in relatia cu sloturile. Prescurtat de la Return To Player care inseamna procentajul care se intoarce catre jucatori din totalul sumei pariate. Media industriei este de 95%, ceea ce face sa fie RTP-ul majoritatii jocurilor de pacanele. Multi dintre jucatori inteleg gresit modul cum se aplica acest RTP, pentru ca nu se refera doar la o singura sesiune, ci pentru o perioada anumite de timp.

Spre deosebire de jocul de blackjack unde strategia implementata poate sa intervina si sa influenteze avantajul casei, in ceea ce priveste sloturile lucrurile stau cu totul diferit si singurul element care decide castigurile obtinute este norocul.

Ruleta este unul dintre cele mai dinamice jocuri

Ruleta este unul dintre jocurile de noroc care poate aduce un castig menit sa iti schimbe viata, dar la fel de bine un jucator poate sta la masa si o zi fara ca jucatorul sa obtina vreun castig. Cu alte cuvinte, ruleta este dinamica, iar lucrul acesta a fost evidentiat in mai multe filme. In esenta este unul dintre acele jocuri simple pe care un incepator il poate intelege in doar cateva minute.

Dintre toate versiunile de ruleta disponibile in cadrul unui cazino, varianta europeana este cea mai populara. Aceasta are 37 de sectiuni egale, de la 0 la 36 si le ofera sansa jucatorilor de a paria pe mai multe optiuni. Versiunea aceasta ofera casei un avantaj de 2.70, mult mai putin decat 5,26% cat are casa la versiunea de ruleta americana.

Jocurile de cazinou sunt cautate pentru ca ofera distractie si ii tine pe oameni in suspans, dar cand vine vorba despre castiguri lucrurile sunt relative. Intr-o mica proportie jocul ales si strategia implementata poate influenta pozitiv parcursul unui jucator, dar per total este demonstrat ca nimeni nu poate castiga pe termen lung la cazinou.

FOTO: pickpik.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea