Social

#ministrul educatiei #ioan mang #plagiat ioan mang #victor ponta #presedinte academia romana

Ponta i-a cerut oficial presedintelui Academiei sa verifice acuzatiile de plagiat la adresa ministrului Educatiei

Guvernul a anuntat, luni, ca premierul Victor Ponta i-a trimis o scrisoare presedintelui Academiei Romane, profesorul Ionel Haiduc, in care ii solicita sa alcatuiasca o comisie de evaluare formata din specialisti ai Academiei care sa verifice daca sunt adevarate acuzatiile de plagiat aduse lui Ioan Mang, ministrul Educatiei.

"Pentru a lua o decizie pe aceasta speta, dorim sa solicitam o expertiza din partea Academiei Romane. O decizie politica in acest caz, care sa nu poata fi contestata de nimeni si in baza careia sa se ia hotararea corecta in ceea ce priveste parcursul profesional al domnului ministru Ioan Mang in actualul cabinet, poate veni doar in urma unui raspuns din partea institutiei pe care, cu onoare, o reprezentati si o conduceti", a scris Victor Ponta.

"Contam pe expertiza, obiectivitatea si probitatea academicienilor care vor fi insarcinati de catre dumneavoastra pentru a realiza aceasta analiza si a lua decizia corecta in ceea ce priveste acest subiect", se arata in incheierea scrisorii trimise presedintelui Academiei Romane.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea