Social

PNL respinge oficial alianta cu PSD

Liberalii au decis, ieri, la sedinta Delegatiei Permanente, sa nu incheie un protocol de colaborare cu PSD, asa cum solicitasera social-democratii saptamana trecuta. Conducerea PNL a lasat, in schimb, la latitudinea filialelor din teritoriu stabilirea politicii de aliante electorale .

DP a aprobat totusi fuziunea cu Actiunea Populara a fostului presedinte Emil Constantinescu , miscare care va fi consfintita intr-un congres programat pentru 18 aprilie. Liberalii isi pastreaza  deschise posibilitatile de colaborare in ceea ce priveste alegerile pentru sefia Consiliilor Judetene.

Presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, a anuntat ca, la acest capitol, vor fi diverse alte forme de parteneriat politic, potrivit carora unii candidati se vor alatura PNL sau reprezentantii unor partide mai mici vor candida pe listele PNL. Olteanu a fost desemnat ieri coordonatorul politic al campaniei electorale pentru locale, post pe care Crin Antonescu, cel care s-a ocupat de euroalegeri , l-a refuzat.

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea