Social

Piti: Sunt multumit, dar mai avem de tras pana la calificare

Victor Piturca, selectionerul Romaniei, s-a declarat multumit de rezultatul obtinut in fata elevilor lui Raymond Domenech . Totusi, Piti e de parere ca tricolorii vor avea de muncit si mai mult pana isi vor indeplini scopul, acela de a se califica mai departe din grupa.

Antrenorul nationalei noastre a subliniat si lipsa ocaziilor la poarta, capitol la care elevii sai vor trebui sa dea dovada de mai multa imaginatie in urmatoarele partide din Grupa C .

„Ne multumeste, cel mai important era sa nu pierdem. As vi vrut sigur victoria, insa atat s-a putut, cred ca rezultatul este echitabil . Pacat ca n-am avut acea prospetime , acea limpezime in fata, sa putem sa marcam. Era si dificil, era primul meci, unul de inceput. A fost o atmosfera destul de calduroasa, am facut antrenamente aproape zece zile numai pe ploaie. Concluzionand, sigur ca pana la urma suntem multumiti cu acest punct, avem de muncit in continuare, avem de tras in cele doua meciuri pentru a reusi ceea ce ne-am propus cu totii, iesirea din grupe”, a declarat Victor Piturca.

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea