Social

Domenech: De ce-i subestimati pe romani? Ne-au pus probleme !

Chiar daca fost extraordinar de frustat in fata rezultatului obtinut cu Romania, Raymond Domenech a declarat ca partida a fost una extrem de grea. Mai mult, selectionerul Frantei e de parere ca tricolorii lui Victor Piturca nu trebuie subestimati, gratie jocului aratat luni seara.

Tehicianul „Cocosului Galic” a incercat din rasputeri sa isi ascunda supararea legata de remiza obtinuta la Zurich , dand vina pe vremea calduroasa, care a „stricat terenul”. Domenech a continuat sa laude reusitele noastre in fata Olandei, multumindu-se cu ideea ca tricolorii vor pune mari probleme si celorlalte reprezentative din „Grupa Mortii”.

„Am spus de la tragerea la sorti ca toate meciurile vor fi grele. A fost greu pentru ei, dar si pentru noi. Mai sunt doua meciuri, dar fi greu pina la final. As fi preferat sa cistig cu 10-0, si sa am o mie de ocazii. Asta e rezultatul, dar oricum romanii le vor pune probleme si celorlalte echipe. Nu stiu de ce subestimati Romania, au jucat de doua ori cu Olanda si nu au pierdut. Este prima zi cu caldura, dupa o perioada foarte friguroasa, terenul a fost alunecos. Romanii ne-au pus probleme, au stat bine in teren si stateau tot timpul gata sa plece pe contraatac ”, a declarat Domenech.
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea