Social

#presedinte senat #petru filip #senator petru filip

Petru Filip a fost numit presedinte interimar la Senat

Crin Antonescu, proaspatul presedinte interimar al Romaniei, l-a numit astazi pe vicepresedintele Senatului, Petru Filip in functia de presedinte interimar al Senatului.

Petru Filip, senator PSD, va conduce interimar Senatul in toata perioada in care cel care l-a nominalizat, Crin Antonescu, va ocupa functia de presedinte interimar al Romaniei.

In cadrul unei interventii telefonice la postul de televiziune B1 TV, senatorul Petru Filip a declarat ca este incantat si se simte onorat de aceasta numire, considerand ca experienta sa administrativa a fost cea care a motivat numirea.

"Din punctul de vedere al activitatii de conducere a Senatului, cred ca voi avea capacitatea sa pastrez o relatie exhidistanta fata de toti jucatorii politici din interiorul Senatului. Voi incerca sa sustin politica PSD, pentru ca de aceea am plecat de la PDL", a declarat Petru Filip, pentru B1 TV.

Petru Filip este senator de Bihor, proaspat inscris in PSD, dupa ce si-a anuntat in aprilie 2012 retragerea din PDL.

Inainte de numirea de marti, el a mai fost presedinte interimar al Senatului in perioada in care Mircea Geoana a fost revocat din aceasta functie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea