Social

#basescu #presedinte #editorial

PD-L, cu sau fara Traian Basescu

Tristul domn Titus Corlatean , clona minora a faraonului Adrian Nastase, spunea ca aroganta si „autosuficienta“ au dus PD-L la „autoizolare“. Asa sa fie?

Propun sa trecem peste stangaciile de exprimare ale junelui pesedist, intelegand ca un partid condus de dl Geoana nu poate excela in privinta exprimarii orale, si sa ne gandim serios la motivele pentru care PD-L se gaseste, astazi, izolat pe scena politica damboviteana. Cum de dl Corlatean vede aroganta la PD-L, doar un consistent episod psihanalitic ne-ar putea explica, deoarece tanarul deputat rosu pare a perpetua gena aroganta a creatorului sau politic.

Dimpotriva, eu vad PD-L ca pe un partid ingrijorat, cautand solutii pentru viitorul imediat cu un fel de precipitare stangace produsa, cel mai adesea, de panica. Oricum, pentru liderii din Modrogan 1 analiza motivelor care au dus la izolarea politica a partidului este de maxima urgenta, pentru ca numai identificarea si eventuala lor inlaturare ii va putea transforma in parteneri dezirabili ai unei guvernari, dupa luna noiembrie.

Adevarul este ca motivul izolarii PD-L este unul singur si nu are nimic de-a face nici cu aroganta, nici cu suficienta (cred ca asta a vrut sa spuna dl Corlatean cand a folosit cuvantul compus straniu-pleonastic si numai de PSD stiut, „autosuficienta“).

 

Continuarea in Cotidianul


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea