Social

#pasapoarte #pasapoarte electronice #eliberare pasapoarte

Pasapoartele electronice simple vor putea fi eliberate si in comune si orase mici

Autoritatile locale vor putea sa elibereze pasapoarte simple electronice oriunde este absolut necesar, inclusiv in comune si orase mici, potrivit unei hotarari aprobate in sedinta de miercuri a Guvernului.

"Prin aceasta hotarare de guvern s-a dat competenta ca, sub ordinul prefectului si cu aprobarea Directiei Generale a Pasapoartelor, sa se poata stabili puncte oriunde in tara este nevoie la un moment dat, daca apar cerinte", a declarat Radu Stroe, ministrul delegat pentru Administratie.

Radu Stroe a explicat ca acesta decizie a fost luata in urma solicitarilor venite atat din partea cetatenilor, cat si din partea celor care lucreaza in administratia publica locala.

Intr-un comunicat ulterior transmis de Executiv, se arata ca se vor asigura toate conditiile necesare pentru preluarea datelor persoanelor care solicita pasapoarte. Guvernul a luat aceasta hotarare pentru veni in sprijinul solicitantilor de pasapoarte care locuiesc in alte localitati decat cele care sunt resedinta de judet, se mai arata in comunicat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea