Social

#panica #bagaj #viermi #avion

Panica intr-un avion din cauza viermilor. Au evadat dintr-un bagaj si au cazut pe o femeie. Avionul s-a reintors, de urgenta, pe aeroport

Un avion care efectua o cursa aeriana de la Amsterdam la Detroit a fost nevoit sa se reintoarca pe aeroportul din Amsterdam din cauza unui incident socant. Niste viermi au cazut dintr-un bagaj, pe un pasager.

Din cauza incidentului, avionul s-a reintors pe pista la putin timp dupa decolare.

Aeronava care apartine companiei aeriene Delta Air Lines a fost nevoita sa se intoarca pe aeroport dupa ce mai multi viermi au cazut din valiza unui calator pe o femeie, potrivit presei internationale. Potrivit informatiilor, zborul DL 133 s-a reintors pe pista la aproximativ o ora de la decolare.

Un pasager olandez care se afla la bordul aeronavei, Philip Schotte, a declarat pentru Fox 2 Detroit ca a vazut momentul in care dintr-un bagaj de mana au cazut viermi pe o femeie, spunand desre aceasta ca “Era speriata”.

Insotitorii de zbor au depistat sursa viermilor. Acestia proveneau dintr-o valiza in care se afla un peste stricat.  Pestele a fost sustras, a fost infasurat intr-un ziar si a fost dus in spatele avionului pentru a nu mai cauza alte neplaceri.

Potrivit unui alt pasager, dupa ce avionul a revenit la sol, toti pasagerii au fost evacuati, in avion ramanand doar un barbat care a pretins ca bagajul ii apartine.

Nu se stie insa daca s-a luat veo masura inpotriva acestuia.

Zborul a fost anulat, iar calatorii ar fi primit o noapte de cazare la un hotel, un tichet de masa de 30 de dolari si 8.000 de mile aeriene drept despagubire, mai spune un pasager pentru Daily Mail.

„Aeronava s-a intors la poarta de imbarcare, iar pasagerii au fost redirectionati in urmatorul zbor disponibil. Aeronava a fost scoasa din serviciu pentru curatare", a precizat purtatorul de cuvant al Delta Air Lines.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea