Social

#suspendare aprovizionare trupe #afganistan

Pakistanul a suspendat aprovizionarea trupelor straine din Afganistan

Pakistanul a suspendat marti aprovizionarea trupelor straine din Afganistan , in conditiile in care fortele pakistaneze de securitate au lansat o operatiune impotriva insurgentilor din regiunea Khyber, a anuntat un oficial din guvern, relateaza Reuters.

Insurgentii au lansat recent o serie de atacuri asupra camioanelor cu provizii destinate fortelor straine din Afganistan, care transporta echipamente prin nord-vestul Pakistanului din orasul-port Karachi.

Un oficial de rang inalt al provinciei Khyber, Tariq Hayat, a declarat ca a fost impusa o blocada, iar principalale drumuri spre granita afgana au fost inchise.

"Aprovizionarea fortelor NATO va ramane suspendata pana cand vom anihila insurgentii din zona, care au scapat de sub control", a declarat el. Hayat a spus ca fortele de securitate, sustinute de elicoptere si artilerie , au inceput o ofensiva marti.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea